Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- کشور بوتان مالیات روزانه گردشگران را افزایش داده و تاریخ بازگشایی به روی آنان را تعیین کرده است.

به گزارش فرارو به نقل از سی ان ان، مقام‌های بوتان در تاریخ ۳۰ ژوئن اعلام کردند که برای نخستین بار از زمان شیوع کرونا بیش از دو سال پیش از سپتامبر آن کشور به روی گردشگران بین المللی بازگشایی خواهد شد، زیرا این پادشاهی کوچک در هیمالیا به دنبال احیای اقتصاد خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بوتان میان چین و هند واقع شده و کشوری با مناظر طبیعی زیبا و فرهنگ بودایی باستانی است. آن کشور در مارس ۲۰۲۰ میلادی زمانی که اولین مورد کووید -۱۹ در آنجا شناسایی شد گام‌های اولیه شدیدی را برداشت و گردشگری را که منبع اصلی درآمد آن کشور بود ممنوع اعلام نمود. این کشور با نظام سلطنت مشروطه با کم‌تر از ۸۰۰ هزار نفر جمعیت میزان ابتلای ۶۰ هزار نفری به کووید -۱۹ را اعلام کرده بود و تنها ۲۱ مورد مرگ بر اثر ابتلا به آن بیماری در آن کشور گزارش شده بود. با این وجود، اقتصاد ۳ میلیارد دلاری در دو سال مالی گذشته منقبض شد و افراد بیش‌تری را به سمت فقر سوق داد. شورای گردشگری بوتان (TCB) اعلام کرد که گردشگران از ۲۳ سپتامبر اجازه ورود خواهند داشت.

با این وجود، هر گردشگر خارجی باید بازای هر شب اقامت ۲۰۰ دلار به صندوق هزینه توسعه پایدار آن کشور واریز کند که از ۶۵ دلاری که پیش‌تر برای سه دهه گردشگری آن کشور در نظر گرفته شده بود بیش‌تر است. مقام‌های بوتان می‌گویند افزایش هزینه تازه تاثیر کربن منتشر شده توسط گردشگران را خنثی می‌سازد. «تاندی دورجی» وزیر خارجه بوتان می‌گوید: «کووید -۱۹ برای ما امکان بازنگری در چگونگی ساختار و عملکرد بخش گردشگری را فراهم کرد تا بتوانیم ردپای کربن و انتشار آلاینده‌های کربنی را به میزانی کم نگه داریم».

مقام‌های بوتان می‌گویند که آن کشور استاندارد‌های ارائه دهندگان خدمات مانند هتل ها، راهنماها، اپراتور‌های تور و رانندگان را اصلاح کرده است.

بیش از ۵۰ هزار نفر در صنعت گردشگری بوتان فعالیت می‌کنند و این صنعت به طور متوسط سالانه حدود ۸۴ میلیون دلار در سه سال پیش از شیوه کرونا به صورت ارز مستقیم خارجی به اقتصاد آن کشور کمک کرده بود. بوتان در سال ۱۹۷۴ با ۳۰۰ بازدیدکننده به روی گردشگران سطح بالا باز شد. داده‌های دولتی آن کشور نشان می‌دهند که این تعداد در سال ۲۰۱۹ میلادی به ۳۱۵۶۰۰ افزایش یافت که ۱۵.۱ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت.

شرکت‌های برگزار کننده تور‌های گردشگری می‌گویند افزایش هزینه سفر به بوتان ممکن است برخی از مسافران را از سفر به آن کشور منصرف سازد، اما بر بازدیدکنندگان ثروتمندتر تاثیری نخواهد داشت. بوتان با این کار به گردشگران ثروتمند می‌گوید: «کسانی که می‌توانید پول خرج کنید خوش آمدید! ما از حضورتان هیجان زده هستیم»!

منبع: فرارو

کلیدواژه: گردشگری بوتان آن کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۲۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبشار لوه در هفته اخیر ۲ گردشگر را به کام مرگ برد

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان گلستان گفت: طی یک هفته اخیر ۲ گردشگر غیر بومی بر اثر سقوط از آبشار لوه در شرق گلستان جان خود را ازدست دادند.

 به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، قاسم غریب آبادی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: بعدازظهر امروز یکی از گردشگران غیر بومی بر اثر سقوط از آبشار لوه جان خود را از دست داد.

وی ادامه داد: خانمی ۵۰ ساله از شهرستان سبزوار به علت سقوط از آبشار و جراحات وارده فوت نمود که اعضای جمعیت هلال احمر با استفاده از تجهیزات امدادی پیکر این گردشگر را به مناطق پایین دست و امن منتقل و به عوامل انتظامی تحویل شد.

گفتنی است چند روز گذشته هم (۱۱ اردیبهشت ماه)، جوان ۲۹ ساله اهل تهران به سبب سقوط از آبشار لوه جان خود را از دست داد.

گفتنی است؛ مدیریت آبشار لوه برعهده شهرداری صادق آباد شهرستان گالیکش است و در حال حاضر برای هر خودرو مبلغ ۲۰ هزار تومان ورودی اخذ می‌شود. سال گذشته و پس از دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گالیکش عملیات فنس کشی و ایمنی سازی محوطه آبشار اجرایی شد، اما در حال حاضر بخش عمده‌ای از فنس‌های محدوده مذکور به سرقت رفته است و همین امر حوادث و اتفاقات حادث شده در این محدوده را به طور چشمگیری افزایش داده است.

افزایش آبخوری و شیر آب‌شرب در نقاط مختلف تفرجگاه، بهسازی و افزایش نمازخانه و سرویس بهداشتی، احداث سکوی نشستن، احداث آلاچیق، احداث مغازه و از همه مهمتر ایمن‌سازی تفرجگاه برای جلوگیری از مسدوم و فوت شدن هموطنان و پارکینگ خودرویی از جمله مطالبات مردمی برای این تفرجگاه است.

آبشار لوه از جاذبه‌های شهرستان ۷۰ هزار نفری گالیکش است و هر از چند گاهی به سبب رعایت نکردن اصول ایمنی توسط گردشگران و بازدید کنندگان حوادث مشابه در آن روی می‌دهد.

دیگر خبرها

  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • بازدید بی‌سابقه گردشگران از باغ جهانی فین کاشان
  • بازدید بی‌سابقه گردشگران از باغ جهانی فین
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • آبشار لوه در هفته اخیر ۲ گردشگر را به کام مرگ برد
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  • هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است