Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@07:34:36 GMT

در این کشورها دیگر نیازی به ماسک‌زدن نیست

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۶۶۴۰۶

در این کشورها دیگر نیازی به ماسک‌زدن نیست

شهروندان کشورهای امارات متحده عربی، آمریکا، انگلستان، نیوزلند، کره جنوبی و بوتان دیگر نیازی به ماسک زدن ندارند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، اکنون بسیاری از کشورها در حال انجام اقداماتی برای بازگشت به زندگی قبل از همه‌گیری ویروس کرونا هستند. شهروندان این کشورها دیگر نیازی به استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی ندارند و می‌توانند عزیزان خود را در آغوش بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه شما را با کشورهایی که در آن‌ها دیگر نیازی به ماسک زدن نیست، آشنا می‌کنیم:

امارات متحده عربی

در امارات متحده عربی استادیوم‌ها و تئاترها به ظرفیت کامل دوران قبل از همه‌گیری ویروس کرونا بازگشته است و قوانین ضد کرونایی نیز در آنها اندکی کمتر شده است. اکنون پوشیدن ماسک در فضاهای باز امارات اجباری نیست. این قانون از اول ماه مارس اجرایی خواهد شد، اما در فضاهای بسته این کشور همچنان استفاده از ماسک الزامی است.

کره جنوبی

کیم بو کیوم، نخست وزیر کره جنوبی اعلام کرده است افرادی که به طور کامل واکسینه شده‌اند، از ماه ژوئن نیازی به استفاده از ماسک ندارند. به گفته او، کسانی که یک دوز واکسن دریافت کرده‌اند نیز می‌توانند از پوشیدن ماسک خودداری کنند. هدف از این تصمیم، تشویق جمعیت مسن در این کشور برای واکسینه شدن است. نخست وزیر کره جنوبی اعلام کرده است زمانی که بیش از ۷۰ درصد شهروندان اولین دوز واکسن خود را دریافت کرده باشند، قوانین قرنطینه در ماه اکتبر اصلاح خواهد شد

هاوایی

استفاده از ماسک برای مردم هاوایی دیگر اجباری نیست. ۵۷ درصد از جمعیت هاوایی حداقل یک دوز واکسن کووید ۱۹ را دریافت کرده‌اند و کمتر از نیمی از جمعیت این ایالت به طور کامل واکسینه شده‌اند. همچنین این کشور قصد دارد انجام ورزش‌های آبی مانند مسابقات قایق‌رانی و مسابقات موج‌سواری را در اول ماه ژوئن دوباره آغاز کند. فرماندار هاوایی از افرادی که در گروه‌های بزرگ بیرون از منزل اجتماع می‌کنند، می‌خواهد همچنان به پوشیدن ماسک ادامه دهند.

آمریکا

کارمندان و مشتریان شهر نیویورک تا پیش از این موظف بودند صورت خود را کاملاً با ماسک بپوشانند یا مدرکی مبنی بر واکسیناسیون کووید -۱۹ در محیط‌های داخلی نشان دهند. جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرده است که آمریکایی‌هایی که کاملاً واکسینه شده‌اند دیگر نیازی به استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی و بدون ازدحام نخواهند داشت. شهروندان آمریکا که به طور کامل واکسینه شده‌اند می‌توانند هنگام صرف غذا در رستوران‌ها، کار در ادارات و راه رفتن در خیابان‌ها، ماسک‌های خود را بردارند. مرکز کنترل بیماری‌های آمریکا (CDC) اعلام کرده است که مردم می‌توانند از پوشیدن ماسک در بیشتر مکان‌های عمومی خودداری کنند، اما هنوز باید در فرودگاه‌ها، بیمارستان‌ها، مطب‌های پزشکان و مراکز حمل‌ونقل ماسک بزنند.

بوتان

کشور بوتان با تعداد زیاد مبتلایان به عفونت‌های ناشی از کووید ۱۹ مواجه بود، اما این کشور در نبرد با ویروس کرونا پیروز شد و در فهرست کشورهایی قرار گرفت که شهروندان آن دیگر نیازی به ماسک زدن ندارند. اقدام به موقع کشور بوتان باعث شد که به طور جدی مورد حمله همه‌گیری ویروس کرونا قرار نگیرد و اوضاع را به خوبی تحت کنترل داشته باشد. بوتان بیش از ۹۳ درصد از جمعیت بزرگسال خود را تنها در مدت ۱۶ روز واکسینه کرد و به کشوری نمونه برای مبارزه با کووید -۱۹ تبدیل شد. اکنون کشورهایی مانند هند با موج شدید ابتلاء به ویروس کرونا مواجه هستند و کشور بوتان نیز بار دیگر در حالت آماده‌باش قرار گرفته است.

نیوزلند

کشور نیوزلند به تازگی قوانین مبارزه با ویروس کرونا را حذف کرده است. این کشور سال گذشته الزام پوشیدن ماسک را لغو کرد. اقدامات و تصمیمات سریع دولت نیوزیلند آن را به کشوری بدون ماسک تبدیل کرده است. با این حال، مردم همچنان باید در وسایل نقلیه عمومی سراسر کشور و در پروازها از ماسک استفاده کنند. این کشور پیروزمندانه در نبرد خود در برابر کووید -۱۹ پیروز شد. همچنین کنسرتی در شهر اوکلند با حضور پنجاه هزار نفر بدون رعایت فاصله اجتماعی و پوشیدن ماسک برگزار شد.

کد خبر 558226

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا در جهان شهرهای جهان کلانشهرهای جهان کشورهای جهان کووید ۱۹ واکسن کووید ۱۹ امیکرون اومیکرون واکسن کرونا استفاده از ماسک ماسک ماسک زدن حمل و نقل حمل و نقل عمومی گردشگری امارات کره جنوبی آمریکا محدودیت های کرونایی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق واکسینه شده اند استفاده از ماسک اعلام کرده پوشیدن ماسک ویروس کرونا کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۶۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال نیازی به واردات گندم نداریم

عطااللّه هاشمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

به گفته او، براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، وجه گندم باید به حساب گندمکاران واریز شود که متاسفانه با گذشت ۲۴ ساعت از تحویل، ریالی به کشاورزان پرداخت نشده است.

هاشمی ادامه داد: بنابر آمار تاکنون میزان خرید تضمینی گندم نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۳۰۰ هزارتن رشد داشته است، اما تا پایان اردیبهشت می توان آمار دقیق خرید را اعلام کرد.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه بی توجهی به اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم بزرگترین تهدید امنیت غذایی کشور محسوب می شود، افزود: عدم تحویل جایزه گندم و اصلاح قیمت با شعار سال و برنامه امنیت غذایی سازگار نیست  و به ضرر تولید داخل تمام می شود.

او با بیان اینکه امسال در تولید گندم به خودکفایی کامل می رسیم، گفت: برآوردها حاکی از آن است که با استمرار شرایط مساعد بارش، تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن و خرید تضمینی بالای ۱۲ میلیون تن برسد. ناگفته نماند که تحقق این امر منوط به اصلاح قیمت گندم و پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • جنگ و زلزله؛ بلایایی که تاب‌آوری کشورها را به‌خطرمی‌اندازند
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل
  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • کدام کشورها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)
  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک
  • بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری