Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، بوتان از جمله کشورهای شرکت کننده در بازی های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو است که برای نخستین بار این بازی ها را تجربه می کند.

کاروان ورزش این کشور در مراسم افتتاحیه بازی های پارالمپیک با ترکیب «پما ریگسل» کماندار تیم مردان همراه با «گیلتشن» و «چیمی دما» دو پرتابگر F۴۰ شرکت داشت.،

مربی تیم دوومیدانی کاروان پارالمپیگ بوتان که مربی این دو پرتابگر است اینگونه گفته که کمیته ملی پارالمپیک کشورش سال ۲۰۱۷ برای تقویت مشارکت اجتماعی مطابق با شاخص شادی ناخالص ملی منحصر به فرد کشور آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخص GNH که برای سنجش شادی جمعی و رفاه مردم استفاده می شود ، توسط دولت بوتان به عنوان جایگزینی برای معیارهایی که صرفاً بر عوامل اقتصادی متمرکز است ، معرفی شد.

این مربی در گفتگو با سایت ژاپنی yodo News گفت: بوتان به عنوان یکی از شادترین کشورها شناخته می شود. ایده این است که همه را خوشحال کنیم. بنابراین ما باید یک جامعه فراگیر باشیم، ما نمی توانیم افراد دارای معلولیت را کنار بگذاریم.

وی تصریح کرد: بوتان یک کشور بودایی است، مردم بسیار دلسوز هستند. دلسوزی برای افراد دارای معلولیت در فرهنگ بودایی جز یلاینفک است. آمدن به ژاپن برای ما آموختن است.

این مربی که معتقد است همه چیز در مسیر درست حرکت می کند، می گوید: ما باید جنبش را وارد مدارس کنیم. در اینجا ما ورزشکاران بیشتری را می بینیم. اولین حضور ما در جنبش پارالمپیک نشانه آن است که ما به همه فرصت می دهیم ، بنابراین هیچ یک از ما کنار گذاشته نمی شویم.

کمیته پارالمپیک بوتان که از ژاپن و تعدادی از سازمان های غیردولتی حمایت کرده است ، قصد دارد مشارکت در ورزش های پارالمپیک را افزایش داده و متعاقباً شاخص GNH را از طریق همکاری بیشتر با مدارس با حضور دانش آموزان معلول افزایش دهد.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: دوومیدانی شادی بازی های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو دوومیدانی شادی کشور بوتان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۹۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟

دانشکده روانشناسی دانشگاه کلمبیا اخیراً مطالعه میدانی در کشور‌های مختلف انجام داده است که نتیجه آن ایجاد یک شاخص به نام «نردبان ثروت و قدرت» است که نشان می‌دهد مردم جهان بر اساس این شاخص دارای درجات مختلفی از شادی هستند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، کشور فنلاند در چند سال اخیر همواره در بین بالاترین کشور‌های این نردبان معرفی شده است که یکی از شادترین کشور‌های جهان است و در هشت سال اخیر رتبه اول این نردبان را حفظ کرده است.

آگوست نیلسون، عضو جامعه روانشناسی این دانشگاه همراه تیمش تحقیقات مفصلی درباره این نردبان صورت داده و می‌گوید مطالعات تجربی نشان می‌دهد که مردم کشور‌های بالای این نردبان به جای قدرت و ثروت در زندگی روزمره بیشتر به خانواده و روابط شخصی فکر می‌کنند.

در سال ۲۰۲۴ کشور فنلاند برای هفتمین سال متوالی به عنوان شادترین کشور جهان در رتبه‌بندی سازمان‌های بین‌المللی قرار گرفت و مطالعات دانشگاه کلمبیا نیز همین موضوع را نشان می‌دهد که بیشتر مردم این کشور به جای رتبه‌های اداری و رسمی و مدیر شدن و رسیدن به قدرت و ثروت به زندگی روزمره خود فکر می‌کنند.

نیلسون می‌نویسد: من اخیراً رهبری گروهی از محققان کشور‌های سوئد، آمریکا و انگلیس را بر عهده داشتم و این سوالات را در بین ۱۶۰۰ نفر از بزرگسالان این کشور‌ها مطرح کردیم. مطالعه ما نشان داد که استعاره نردبان باعث می‌شود مردم بیشتر به قدرت و ثروت فکر کنند و کمتر به خانواده، دوستان و سلامت روان فکر کنند. وقتی استعاره نردبان حذف شد، مردم همچنان به پول فکر می‌کردند، اما بیشتر از نظر «امنیت مالی» به جای عباراتی مانند «ثروت»، «ثروتمند» یا «طبقه بالا».

افراد در گروه‌های شاد و هماهنگی در مقایسه با سایر گروه‌ها کمتر به قدرت و ثروت و بیشتر به اشکال گسترده‌تر رفاه مانند روابط، تعادل بین کار و زندگی و سلامت روان فکر می‌کردند. به گزارش «اطلاعات آنلاین»، تحقیقات نشان داده است که وقتی افراد خوشبختی را تعریف می‌کنند، فقط به میزان کمی به ثروت و موقعیت اشاره می‌کنند. به عبارتی ثابت شده است که پول با رفاه ارتباط مستقیم دارد، اما اثر پول ضعیف‌تر از بسیاری از عوامل شادی دیگر است، جایی که روابط اجتماعی با کیفیت خوب، قوی‌ترین اثر را دارند.

تحقیقات اخیر دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد که شادی در واقع باعث بهره‌وری بیشتر افراد می‌شود و مهم‌ترین عامل برای شادی در کار، تعلق خاطر است. از سوی دیگر، اعتقاد بر این است که دستمزد مهمترین عامل برای شادی در کار است، اما معلوم می‌شود که محرک بسیار ضعیف تری برای شادی در کار نسبت به تعلق خاطر است. این با پیام کلی علم شادکامی همخوانی دارد که روابط اجتماعی مهمترین عامل برای شادی افراد است.

دیگر خبرها

  • الاتحاد به دنبال شکار مربی بزرگ اروپایی! کلوپ، توخل، مورینیو و 6 غول دیگر در لیست
  • تجمع ضد آمریکا و انگلیس در بورکینافاسو
  • لیکرز به دنبال تغییر سرمربی
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست
  • وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • شادی هواداران ایپسویچ تاون برای صعود به لیگ برتر انگلیس پس از ۲۲ سال + فیلم
  • مرد سال آسیا: شادی مردم ایران برایم از همه چیز مهم‌تر بود
  • شادی ممنوع برای باقری در دربی خانوادگی