Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-06@04:43:16 GMT

بوتان ؛ کشوری که هیچ بی‌ خانمانی ندارد !

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۶۴۸۷۴

بوتان ؛ کشوری که هیچ بی‌ خانمانی ندارد !

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،  این کشور زیبا و اسرارآمیز بین هند و چین واقع شده و تا سال ۱۹۷۴ به روی گردشگران بسته بود. اما امروزه همه کسانی که آماده عبور از تشریفات بسیار هستند و پول کافی دارند می‌توانند از بوتان دیدن کنند؛ و اگرچه مرز‌ها باز هستند، اما پادشاه آن هنوزسعی داردتعدادگردشگران راباروش‌های مختلف محدودکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب متوجه می‌شوید که چرا همه مردم بوتان احساس خوشبختی می‌کنند.
 

 

ممنوعیت اینترنت یا تلویزیون

 

 

در بوتان، تلویزیون و اینترنت تا سال ۱۹۹۹ رسما ممنوع بود. اما جدا کردن کل کشور از تکنولوژی‌های مدرن غیرممکن بود، بنابراین پادشاه تصمیم گرفت این قانون را بردارد. به همین دلیل بوتان آخرین کشور دنیاست که استفاده از تلویزیون را آغاز کرد.

 

وزارت شادی

 

 

برای مراقبت از آرامش درونی افراد، در سال ۲۰۰۸، کمیته ملی خوشبختی تشکیل شد. حتی پرسشنامه سرشماری جمعیت دارای ستونی است که می‌توانید نشان دهید آیا از زندگی خود راضی هستید یا خیر. علاوه بر این، وزارت خوشبختی وجود دارد که شبیه به اصطلاح تولید ناخالص ملی، خوشبختی ملی را محاسبه می‌کند؛ و کیفیت زندگی بر اساس تعادل بین ارزش‌های مالی و ذهنی تعیین می‌شود.

 

هیچ بی خانمانی وجود ندارد

در بوتان، هیچکس نیست که در خیابان‌ها زندگی کند. اگر کسی خانه خود را از دست بدهد، کافیست نزد پادشاه برود تا پادشاه به او یک قطعه زمین بدهد که در آن خانه بسازد و سبزیجات پرورش دهد. حالا متوجه شدید که چرا مردم بوتان خودشان را خوشبخت می‌دانند؟

 

مراقبت‌های بهداشتی رایگان

هر یک از ساکنان بوتان حق دارد از مراقبت‌های بهداشتی و درمانی رایگان استفاده کند. هم پزشکی کلاسیک و هم سنتی در بوتان رایج هستند و فرد خودش تصمیم می‌گیرد کدام روش را برای خودش انتخاب کند.

 

لباس ملی

 

 

مردم بوتان لباس‌های سنتی می‌پوشند. مردان ردا‌های سنگین تا زانو و زنان پیراهن‌های بلند می‌پوشند. سطح اجتماعی و موقعیت افراد با رنگ شالی که روی شانه چپشان می‌اندازند مشخص می‌شود. مردم عادی شال‌های سفید و راهبان و افراد خاص شال‌های زرد استفاده می‌کنند.

 

ممنوعیت سیگار

پادشاه بوتان قانون ممنوعیت کشت، برداشت و فروش تنباکو را در این کشور وضع کرد؛ بنابراین خرید تنباکو در این کشور غیرممکن است. گردشگرانی که همه مدارک لازم برای عبور از این کشور را جمع می‌کنند باید هزینه زیادی بابت آوردن سیگار با خودشان بپردازند.

 

توجه به حیوانات و طبیعت

این کشور واقعا به طبیعت و بوم شناسی توجه می‌کند. آن‌ها حتی به رشد درختان هم توجه ویژه‌ای دارند. بوتان در سال ۲۰۱۵ رکورد جهانی کاشت ۵۰۰۰۰ درخت در یک سال را به دست آورد.

 

ویژگی‌های آشپزی

بیشتر مردم بوتان بودایی هستند. از آنجا که این مذهب احترام به دنیای حیوانات را می‌آموزد، گیاهخواری در این کشور رایج است. غذای اصلی آن‌ها برنج است اما برنج معمولی در چنین ارتفاعی رشد نمی‌کند، بنابراین مردم برنج قرمز می‌کارند که سخت‌تر است و طعم خاصی دارد. مردم توجه زیادی به نوشیدن چای دارند. آن‌ها چای سبز و سیاه را با نمک، فلفل و یک قاشق کره می‌خورند.

 

گردشگری چالش برانگیز

اگرچه پادشاه، این کشور را به روی گردشگران گشوده است، اما اجازه دسترسی به کل کشور را نمی‌دهد و فقط به صورت گروهی می‌توانید از آن دیدن کنید. همه مدارک و ویزا‌ها توسط یک شرکت زیر نظر دولت صادر می‌شود و برای دریافت مجوز، باید همه هزینه‌ها را از قبل بدهید (بلیت پرواز، هتل، راهنمای تور، خدمات، ویزا و بیمه و ...)

 

در این کشور فقط با راهنما می‌توانید سفر کنید و هیچوقت نمی‌توانید به تنهایی پیاده روی کنید. راهنمای تور به شما برنامه‌های سرگرم کننده مختلفی ارائه می‌دهد. هر روز معمولا ۲۵۰ دلار هزینه دارد. قیمت هتل هم توسط دولت تعیین می‌شود.

 

سنت ارث

زنان در بوتان بسیار محترم و قابل تقدیرند و سنت ارث و میراث آن‌ها هم این را ثابت می‌کند. همه متعلقات و دارایی‌های آن‌ها مثل خانه، قلعه و زمین به دختر بزرگتر می‌رسد، نه پسر.

 

اکولوژی مهم‌ترین چیز است

بوتان مشکل محیط زیستی ندارد. واردات یا استفاده از هر ماده شیمیایی در این کشور خلاف قانون است؛ بنابراین همه چیز‌هایی که برای کشاورزی در این کشور استفاده می‌شود، طبیعی هستند.

 

سنت ازدواج

در بوتان ازدواج با خارجی‌ها ممنوع است. پادشاه همه کار کرده تا بتواند این کشور را منحصر به فرد نگه دارد. در مراسم ازدواج، راهبان مانترا می‌خوانند. این فرآیند به زوج‌های جوان کمک می‌کند ارتباط روحی تنگاتنگ برقرار کند. بعد از انجام همه سنت‌های لازم، این زوج تبدیل به خانواده می‌شوند. همچنین داماد به خانه عروس می‌آید و وقتی پول کافی به دست آورد، می‌توانند به خانه دیگری بروند.

 

خیابان‌ها

 

 

در پایتخت بوتان، هیچ چراغ راهنمایی وجود ندارد و این برای مردم مشکل نیست. همه علائم با دست نشان داده می‌شوند.

 

خانه‌های شیرینی زنجبیلی

مردم بوتان تزئین خانه هایشان را دوست دارند. آن‌ها روی دیوار پرنده و طرح‌های مختلف می‌کشند. این تزئینات واقعا دیدنی هستند. یک خانه سنتی معمولا یک ساختمان نسبتا کوچک سه طبقه است. طبقه همکف حیوانات خود را نگه می‌دارند، فضای زندگی در طبقه دوم است و طبقه سوم به عنوان انبار استفاده می‌شود. علیرغم همه این قوانین محدود و ممنوع کننده، مردم بوتان بسیار شاد و صمیمی هستند. گردشگران هم هر روز بیشتر به آن علاقمند می‌شوند.

 

برترینها

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: بوتان گوناگون گردشگران تشریفات جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۴۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 

ایسنا/آذربایجان غربی اهالی روستای شوراب، زیباشهر،گلشهر و مناطق اطراف تصفیه خانه فاضلاب خوی سال‌هاست نسبت به بوی نامطبوع این تصفیه خانه اعتراص دارند و بعدازظهر، ۱۶ اردیبهشت امروز اهالی مناطق اطراف تصفیه‌خانه فاضلاب در تجمعی اعتراضی خواستار حل مشکل به‌ وجود آمده شدند. 

علی از ساکنان روستای شوراب به ایسنا گفت: چندین سال است که این بوی بد زندگی ما را مختل کرده است و به‌خاطر استنشاق بوی بسیار بد و نامطبوع تصفیه خانه خوی حالمان بد می‌شود.

رضا از اهالی گلشهر خوی نیز که در این جمع اعتراضی حضور دارد با بیان اینکه نمی‌توانیم در خانه خودمان بخاطر این بوی نامطبوع نفس بکشیم، ادامه داد: نمی‌دانم چرا مسئولین شهر کاری نمی کنند و زندگی ما بخاطر این بوی ناخوشایند مختل شده است. 

جواد صاحب قطعه زمینی در منطقه گلشهر نیز با اظهار ناراحتی می‌گوید: به‌خاطر بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب خوی نمی‌توانم زمینم را بسازم و مستاجر هستم. این بوی بسیار بد و غیر قابل تحمل در همه فصل‌های سال وجود دارد و امان مردم را بریده است. 

رمضان یکی از دیگر اهالی اطراف تصفیه خانه فاضلاب اظهار کرد: چرا با وجودی که اعضای شورا و مسئولین می دانستند بوی بد و نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب خوی غیر قابل تحمل و غیرقابل حل است اقدام به تفکیک و واگذاری زمین‌های گلشهر کردند و سر مردم بیچاره کلاه رفت.

وی تصریح کرد: اکنون نمی‌توانیم بخاطر بوی بد فاضلاب نه در منطقه گلشهر خانه بسازیم و نه بفروشیم!

سلطان زاده، مدیر عامل آب و فاضلاب خوی در این‌خصوص به ایسنا گفت: این بوی نامطبوع مربوط به فصل‌های خاص سال است که بخاطر وزش بادهای غالب بیشتر می‌شود و در فصل‌های دیگر بوی کمتری وجود دارد.

به گزارش ایسنا؛ حال با توجه به اینکه بوی نامطبوع و بد چندین سال زندگی هزاران نفر از ساکنان این اطراف تصفیه‌خانه فاضلاب خوی را مختل کرده است. انتظار داریم مسئولین شهرستان به‌خصوص مدیریت شهری خوی اقدامات لازم را برای حل مشکل موجود، انجام دهند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • فیلم قدیمی؛ ترفند افراد خلخالی برای هجوم به خانه مردم!
  • چند دامنه فارسی به ثبت رسیده است؟
  • آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور
  • بی خانمانی ایرانی‌ها را تهدید می‌کند/ هر سال تعداد بیشتری از مردم توان اجاره مسکن را از دست می‌دهند (فیلم)
  • آیا « راه حل دو کشوری » میان فلسطین و اسرائیل ممکن است؟/ چالش های پیش روی کشور مستقل فلسطین چیست؟
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • خسارت سیلاب به منازل مردم در شهرک شهید کشوری ایلام
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر