Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدمات پس از فروش شرکت بوتان از زمان تصمیم به خرید مشتریان با کارشناسی نصب و خرید محصول این شرکت آغاز شده و تا نصب و راه اندازی و تعمیر و نگهداری محصول و به عبارتی تا پایان زمان استفاده مشتری از محصول در 31 استان و 635 شهر کشور به مشتریان ارائه می شود.

مدیرخدمات پس از فروش شرکت بوتان با بیان این مطلب اظهار کرد: تمامی محصولات بوتان، از خدمات مشاوره و راهنمایی خرید محصول، کارشناسی نصب و نصب و راه اندازی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بابک علمی در تشریح جزئیات خدمات ارائه شده در گروه های مختلف محصولات بوتان بیان کرد: درگروه محصولات آبگرمکن دیواری، نصب رایگان و 3 سال خدمات گارانتی ارائه می شود. در گروه محصولات پکیج شوفاژ دیواری، نصب و راه اندازی رایگان و 2 سال خدمات گارانتی  و درگروه محصولات رادیاتور آلومینیومی نیز ، 10 سال خدمات گارانتی را داریم، به این صورت که در صورت خرابی رادیاتور آنرا تعویض می کنیم.

وی با تاکید بر اهمیت خدمات پس از فروش و پشتیبانی از محصولات در کالاهای صنعت گرمایشی اظهار کرد:در کشور ما عمده محصولات گرمایشی گازسوز بوده و در نظر گرفتن موارد ایمنی آن حائز اهمیت است. همچنین محصولات گرمایشی عمدتاً محصولاتی است که مدت زیادی استفاده می شود و جزء محصولات مصرفی یا یک بار مصرف نیست. بر این اساس، در صنعت گرمایش، مسئله خدمات پس از فروش بسیار اهمیت دارد و شرکتهایی در این صنعت موفق هستند که نه تنها در زمینه ارتقاء کیفیت محصولات و قیمت در بازار رقابت می کنند بلکه با ارائه خدمات پس از فروش مطلوب، توسعه آن و نیز طرح ها و ایده های نو در خدمات پس از فروش، مشتریان خود را حمایت میکنند و موجب آسودگی خاطر مشتریان میشوند.

وی با اشاره به جوایز و گواهینامه های متعدد شرکت بوتان در زمینه رعایت حقوق مصرف کننده، افزود:دریافت گواهینامه و تندیس واحد برتر حمایت از حقوق مصرف کنندگان در8 سال متوالی از جمله افتخارات شرکت بوتان در زمینه رعایت حقوق مصرف کنندگان به شمار می رود که این امر علاوه بر کیفیت برتر تولیدات این شرکت، نشان دهنده سرویس دهی مطلوب «بوتان» به مشتریان، در قالب گارانتی محصولات و ارائه عالی ترین خدمات پس از فروش است.

بابک علمی در ادامه به تشریح عملکرد شبکه خدمات پس از فروش بوتان پرداخت و اظهار کرد:شبکه خدمات ما 31 استان و 635 شهر را تحت پوشش خود قرار داده است.ارائه خدمات در شبکه خدمات مشتریان گروه صنعتی بوتان توسط بیش از 6.000 نفر از پرسنل آموزش دیده و مجرب به مشتریان ارائه می گردد.در کنار شبکه خدمات پس از فروش، شبکه توزیع قطعات یدکی هم فعالیت دارد که در حال حاضر 84 نماینده فروش قطعات یدکی «بوتان» در 27 استان و در 48 شهر مشغول به فعالیت است.

مدیر خدمات پس از فروش شرکت بوتان در مورد شرایط دریافت خدمات پس از فروش (و گارانتی) محصولات بوتان توضیح داد:از آنجا که ایمنی مشتریان برای ما در اولویت قرار دارد، لازم است ابتدا شرایط استفاده از دستگاه، ایمن باشد. به این معنی که ظرفیت دستگاه، فضای مورد نیاز نصب، تهویه هوا، شرایط دودکش، شرایط لوله های آب و گاز، باید استاندارد و ایمن باشد.

وی ادامه داد: سرویس کاران مجاز شرکت از مراکز معتبر و رسمی آموزشی مانند مراکز فنی و حرفه ای آموزش های لازم را کسب کرده اندبنابراین اطمینان داریم نصب هایی که توسط سرویس کاران مجاز انجام می شود دارای شرایط ایمن است. بر این اساس،در گروه محصولات آبگرمکن دیواری و پکیج شوفاژ دیواری «بوتان» هر محصولی که توسط نصاب مجاز یا سرویس کار مجاز نصب و راه اندازی شده باشد شامل گارانتی این شرکت است. وی تصریح کرد: برای محصول رادیاتور «بوتان» هیچ قید و شرطی وجود ندارد و همه مشتریان میتوانند از شرایط گارانتی تعویض 10 ساله آن استفاده کنند.

علمی با تاکید بر تمایز خدمات بوتان با سایر شرکت ها، بیان کرد:«بوتان» با سرمایه گذاری های کلان در بخش خدمات پس از فروش، آسودگی خاطر را برای مشتریان به ارمغان آورده است. «بوتان» 11 مرکز مشتریان در استان های مختلف تاسیس کرده است تا از طریق ارتباط نزدیک به مشتریان، پاسخگویی بهتری به آنها داشته باشد. مرکز تماس «بوتان» با بیش از 40 نفر کارشناس پاسخگو، در تمامی ایام هفته حتی جمعه ها و روزهای تعطیل پاسخگوی درخواست های مشتریان است.کارشناسان فنی «بوتان» حتی در زمان خارج وقت اداری، سرویس کاران را پشتیبانی فنی می کنند و سرویس کاران همواره موضوعات فنی خود را از طریق تلفن همراه در هر ساعتی از روز مطرح و راهنمایی میشوند تا مشکل محصول مشتریان سریعتر برطرف شود.مراکز فروش قطعات «بوتان» در شهرهای مختلف آماده توزیع قطعات یدکی به شبکه خدمات هستند و با پشتیبانی خوب خود در سرعت بخشیدن به امر خدمات رسانی می کوشند.

وی ادامه داد: مرکز آموزشی در شرکت تاسیس شده که زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای فعالیت میکند و سعی ما این است ضمن ارائه آموزشهای فنی بصورت تئوری و کارگاهی به اعضاء شبکه خدمات خود و کمک در ارتقاء سطح دانش فنی آنان، همواره اطلاعات آنان را بروز و مطابق دانش فنی روز دنیا نگه داریم. نهایتا میتوان گفت اهمیت به خواسته مشتری و مسئولیت پذیری، سرعت عمل، عمل به تعهدات و ایجاد تجربه خوشایند از خدمات برای مشتریان وجه تمایز «بوتان» با سایر شرکت ها به شمار می رود.

مدیر خدمات پس از فروش «بوتان» با اشاره به استفاده این شرکت از فناوری های نوین در ارائه خدمات پس از فروش افزود:«بوتان»شرکتی پیشرو و تکنولوژی محور است و در مورد استفاده از تکنولوژیهای روز در زمینه خدمات پس از فروش نیز ما جزء اولین ها هستیم. سیستم مرکز تماس ما در زمان خودش جزء اولین و بروز ترین سیستم هایی بود که با امکانات زیاد راه اندازی شد. ما اطلاع رسانی هایمان را برروی سایت سرویس کاران انجام می دهیم، از اپلیکیشن مخصوصی که برای موبایل طراحی شده است کمک می گیریم و سیستم توزیع آدرس و کنترل را نیز با فناوری نوین و به صورت آنلاین مدیریت می کنیم.سرویس کاران اطلاعات کارهای خود را از طریق سیستم اینترنت و سایت خود برای ما ارسال مینمایند و در صورت نیاز عکس محصول نصب شده و یا فاکتور ارائه شده به مشتری را برای ما ارسال میکنند. علاوه بر این، از طریق شبکه های اجتماعی برای آگاهی دادن و برخی اطلاع رسانی های عمومی به مشتریانمان استفاده می کنیم.

بابک علمی در توضیح صلاحیت حرفه ای پرسنل خدمات پس از فروش این شرکت گفت: سرویس کاران ما در بدو ورود به شرکت باید علاوه بر داشتن مدرک فنی و حرفه ای مرتبط، دوره های آموزشی ویژه شرکت «بوتان» را در مرکز آموزش کارگاهی بوتان (زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای) سپری نمایند و پس از گذراندن دوره ها و موفقیت در آزمونهای تئوری و عملی، فعالیت خود را آغاز کنند. این آموزش ها شامل آموزش اصول اولیه کار، آموزش های ایمنی زیر نظر کارشناسان خبره دادگستری و شرکت ملی گاز و آتش نشانی و آموزشهای فنی و تخصصی محصولات تولیدی ما است. همچنین در مدت فعالیت با توجه به نیازسنجی های انجام شده و یا تغییر در محصولات و یا ارائه محصولات جدید آموزش های لازم صورت پذیرفته و اطلاعات سرویس کاران همواره بروز میشود. ضمنا، آموزش های فرهنگ رفتاری، مشتری مداری و آموزش های غیر فنی مرتبط با کسب و کار مانند آموزش های اپلیکیشن، استفاده از کامپیوتر و اینترنت، آموزش مسائل حقوقی مرتبط نیز به اعضاء شبکه خدمات ارائه میشود.

 

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۹۲۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم

فروش نفت و گاز سختی هایی دارد و تخصص خاصی را درجهت بازاریابی و بازارسازی می طلبد. فروش این منابع در شرایط تحریم از پیچیدگی بیشتری برخوردار است. زیرا نمی توانیم از مبادی رسمی به فروش آن ها مبادرت کنیم و باید به فکر راهکارهایی برای فروش نفت و گاز با وجود تحریم باشیم.

وزارت نفت در راستای فروش نفت و گاز کشور سیاست هایی به اجرا گذاشت. از جمله این سیاست ها می توان به صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی و فروش نفت به پالایشگاه های کوچک در شرق آسیا اشاره کرد.

 از شواهد این طور برمی آید که این راهکارها در نهایت نتیجه داد. زیرا توانستیم فروش نفت کشور را به دوران غیرتحریمی بسیار نزدیک کنیم. صادرات گاز نیز بیشتر از دوران غیرتحریم انجام شد.

به زعم بسیاری، فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریم یک موفقیت برای صنعت نفت و گاز ایران محسوب می شود. نظرات امین نوربخش، کارشناس انرژی را در خصوص مسائلی که در بالا گفته شد، در ادامه می خوانید.

صدور خدمات فنی و مهندسی به گسترش روابط ما و کشور هدف منجر می شود

 نوربخش با اشاره به این افزایش و تقویت فروش نفت و گاز در شرایط تحریم برایمان مزیت محسوب می شود، تصریح کرد: دولت توانسته است به تقویت شبکه فروش نفت کشور بپردازد و این حوزه را نسبت به گذشته گسترش دهد. این رویکرد ما را به صادرات نفت بالای  1.5 میلیون بشکه در روز رساند که با تکیه بر دیپلماسی موفق دولت سیزدهم به این میزان فروش رسیدیم که اثر مستقیمی بر رشد اقتصادی کشور در سال گذشته نیز داشته است.

وی ادامه داد: لازم است روند فعلی را پیگیری کنیم و همچنان به تلاش خود برای به فروش رساندن نفت و گاز کشور ادامه دهیم. در عین حال، باید تلاش کنیم که کشوری مانند چین بخشی از نفت ما را به صورت رسمی خریداری کند.

این کارشناس انرژی خاطرنشان کرد: یکی از سیاست هایی که طی سال های گذشته به اجرا گذاشته شد، صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها بود. از این طریق نیز توانستیم برای کشور درآمدزایی داشته باشیم و به بهبود شرایط کمک کنیم.

نوربخش گفت: صدور خدمات فنی و مهندسی به گسترش روابط ما و کشور هدف منجر می شود. حوزه نفت و گاز در کشورهای صادرکننده از اهمیت بالایی برخوردار است. به طور مثال، وقتی به صدور خدمات فنی و مهندسی به ونزوئلا می پردازیم و صادرات نفت این کشور را بهبود می بخشیم، این امر قطعاً در تحکیم روابط ما با آن ها اثر می گذارد.

 افزایش تعاملات با کشورهای همسایه به منظور صادرات گاز به اجرا گذاشته شد

وی ادامه داد: در شرایط فعلی بازار صادرات خدمات فنی و مهندسی ما بیشتر کشورهای همسایه و یا کشورهایی هستند که به دلیل تحریم ها به فناوری های غربی دسترسی ندارند. اما کشورهای دیگر نیز می توانند بازار هدف ما باشند، زیرا هزینه خدمات فنی و مهندسی ما برای این کشورها بالا نیست.

این کارشناس انرژی توضیح داد: موضوع توسعه زنجیره ارزش بیشتر در حوزه نفتی مطرح است. در زمینه گاز بهتر است به صادرات خام بپردازیم. در همین ارتباط می توان گفت که به درستی سیاست افزایش تعاملات با کشورهای همسایه به منظور صادرات گاز از طریق خط لوله به اجرا گذاشته شده است.

وی ادامه داد: سیاست های به اجرا گذاشته شده در زمینه توسعه زنجیره ارزش محصولات پتروشیمیایی نیز مثبت ارزیابی می شود. البته باید دقت داشته باشیم که حدود 25 الی 30 درصد از نفت کشور را به دلایل استراتژیک به صورت خام صادر کنیم.

اقدام وزارت نفت در حفظ عراق به عنوان مشتری گازی مثبت است اما کافی نیست

نوربخش گفت: صادرات گاز خاصیت تحریم پذیری ندارد. به همین دلیل، اگر بتوانیم راهکاری برای تسویه وجوه مربوط به فروش گاز پیدا کنیم، به نحوی که تحریم ها اثری بر آن نداشته باشد، می توانیم از این پتانسیل نیز بهره ببریم.

وی ادامه داد: در خصوص حفظ عراق به عنوان یک مشتری گازی باید دقت داشته باشیم که این کشور به گاز ایران نیاز دارد و گزینه دیگری هم برای تأمین آن ندارد. اما حتماً پیگیری های ما نیز در این زمینه موثر بوده است. اقدام وزارت نفت در حفظ عراق به عنوان مشتری گازی کشور مثبت است. اما نباید به سطوح فعلی روابط اکتفا کنیم.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • اردوی جهادی دندان پزشکان کشور در شیراز
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود