Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهلی نو-ایرنا- هند و چین بیستمین دور مذاکرات مرزی را که روز جمعه در دهلی نو برگزار شد فرصتی مهم برای بهبود روابط دو کشور به خصوص در مسائل راهبردی عنوان کردند.

به گزارش جمعه شب ایرنا به نقل از تایمز ایندیا، وزارت امور خارجه هند در بیانیه ای اعلام کرد که بیستمین مذاکرات مرزی هند و چین با حضور اجیت دووال مشاور امنیت ملی هند و یانگ جی چی عضو کمیته مرکزی سیاست گذار چین در دهلی نو برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این بیانیه، در طول مذاکرات دو کشور در خصوص تنش ارتش های هند و چین در منطقه 'دوکلم' و همچنین سایر مسائل موجود در مرز های خود گفت و گو کردند.
همچنین ها چو نینگ سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: دهلی نو و پکن در مذاکرات دو جانبه خود در خصوص مسائل بسیار مهمی گفت و گو کردند.
وی افزود: این دیدار تنها یک مکانیسم برای گفت وگو درمورد مسائل مرزی نیست بلکه یک سکو برای ارتباط راهبردی هند و چین محسوب می شود.
سخنگونی وزارت خارجه چین اظهار امیدواری کرد که هند برای حفظ امنیت و صلح و همچنین آرامش در مرزها همکاری لازم را با پکن انجام دهد.
دیدار یانگ جی چی از هند، یک ماه پس از سفر وانگ یی وزیر امور خارجه چین به دهلی نو برای شرکت در نشست سه جانبه وزیران خارجه روسیه، هند و چین (RIC) انجام می شود.
وزیر امور خارجه چین پیش از سفر خود به هند در ارتباط با مساله دوکلم اعلام کرد: حل مساله دوکلم نشان دهنده اهمیت روابط هند و چین است.
تنش مرزی بین چین ،هند و بوتان که از حدود سه ماه پیش ،پس از آغاز ساخت جاده مرزی توسط ارتش چین در خاک بوتان و ورود نیروهای هندی به خاک چین افزایش یافته بود پس از عقب نشینی نیروهای دو کشور از دوکلم پایان یافت.
چین ادعا کرد که کاروانی از نیروهای هندی و کامیون ها و تانک های این کشور وارد منطقه مرزی «سکیم» در تبت شده اند و این اقدامی مخالف با توافقات دو کشور در سال های اخیر بوده که سبب تنش شده است.
از سوی دیگر هند معتقد است که عامل اصلی منازعه های دو کشور ساخت یک جاده از سوی چین در منطقه 'دوکلم' است که برای هند عواقب امنیتی زیادی دارد.
دوکلم یا دونگ لانگ یکی ازمناطق مورد اختلاف بین چین و بوتان نیز محسوب می شود.
چین، بوتان و هند در مناطقی به وسعت 750 کیلومتر مربع دچار اختلاف هستند.
چین در دو دهه گذشته بوتان را برای واگذاری منطقه دوکلم به این کشور تحت فشار قرار داده است. پکن اعلام کرده است حاضر است به جای دوکلم دره های جکورلونگ و پاسملونگ در شمال بوتان به وسعت 495 کیلومتر مربع را به این کشور واگذار کند.
هند به شدت نگران اقدام های نظامی چین در دوکلماست زیرا این منطقه به کریدور بسیار حساس سیلیگوری هند متصل است.
منطقه سیلیگوری یک نوار باریک در هند است که شمال شرق را به دیگر مناطق این کشور متصل می کند.
هند به طور مداوم مواضع دفاعی خود را در این منطقه با هدف مقابله با چین گسترش داده است.
دهلی نو و پکن از سال 2003 میلادی تاکنون 19 بار یکدیگر در خصوص اختلافات مرزی گفت و گو کرده اند.
هند و چین بیش از چهار هزار کیلومتر مرز مشترک در لداخ ،آرناچال پرادش و سکیم دارند.
شبد**آساق**267**1010
وحیده دینداری**انتشار:حسن معظمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۹۵۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش تابناک، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پاسخ به سوال تابناک مبنی بر اینکه با توجه به عدم ظرفیت مودم‌های داخلی پوشش گسترده فیبر نوری چگونه قرار است دنبال شود پاسخ داد: تنها یک درصد از مودم‌های تولید داخل ظرفیت ساپورت فرکانس‌‌های 5 و 6 مگاهرتز را ندارند. به عبارتی تعداد کل مشترکانی که از این مودم‌ها استفاده می‌‌کنند نهایت 500 هزار نفر است.

وی ادامه داد: ضمن آنکه در حال حاضر قرادادهایی با شرکت‌های تولیدکننده مودم امضا شده است که در راستای ارتقا کیفیت مودم‌های تولیدی اقدام کنند و در صورتی که چنین روندی پیگیری نشود برای رفع نیاز کشور واردات را از سر خواهیم گرفت. چراکه رضایت مردم در اولویت ما است.

زارع‌پور تصریح کرد: همچنین قرار است با دارندگان فیبر نوری قراردادی امضا شود که بر اساس آن بخشی از نیازهای کشور در سال 1403 تامین شود. لازم به ذکر است که مودم‌های بی‌کیفیت در کشور کم نیستند و اقدامات اینچنینی صرفا در راستای بهبود شرایط موجود است. 

دیگر خبرها

  • حملات توپخانه‌ای ارتش عربستان به سوی شهروندان یمنی | ۱۰ یمنی زخمی‌ شدند
  • زخمی‌ شدن ۱۰ یمنی در حملات ساعات گذشته ارتش عربستان
  • زخمی‌شدن ۱۰ یمنی در حملات ساعات گذشته ارتش عربستان
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • حماس: روابط ما با قطر در وضعیت عادی است
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت اسلامی است
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • سرعت گرفتن اجرای طرح‌های مرزی در خداآفرین
  • عملیات وعده صادق تاثیرات راهبردی در منطقه و جهان داشت
  • کشف مواد افیونی در مرز‌های جنوبی سیستان و بلوچستان