Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه صنعتی بوتان برای دومین سال متوالی صادرکننده نمونه ملی شد

به گزارش عصر ایران ، مصطفوی مدیرروابط عمومی گروه صنعتی بوتان با بیان این مطلب افزود: صادرات محصولات شرکت بوتان به کشورهای مختلف از حدود 6 سال پیش آغاز شد و در حال حاضر مهم ترین بازار صادراتی ما برخی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا هستند.

وی با بیان این که محصولات بوتان ابتدا به ایتالیا صادر شده و در مرحله بعد از این کشور به سایر کشورهای اروپایی صادر می شود، اظهار کرد: کشورهای اسپانیا، بلژیک، رومانی و روسیه از بازارهای صادراتی بوتان به شمار می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به علاوه، شرکت بوتان در صادرات به کشورهای آسیای میانه وحوزه خلیج فارس نیز فعال است.

وی با اشاره به صادرات سالانه بیش از صد هزار دستگاه انواع محصولات بوتان به بازارهای منطقه و جهان، تصریح کرد: طی سال هایی که شرکت بوتان در صادرات حضور فعالانه داشته، حدود 500 هزار دستگاه انواع محصولات این شرکت به کشورهای مختلف صادر شده است .

مصطفوی با بیان این که محصولات صادراتی این شرکت شامل انواع پکیج شوفاژ دیواری، آبگرمکن فوری دیواری و رادیاتور آلومینیومی است، افزود: تنوع محصول آبگرمکن بوتان به صورتی است که بیش از 160 مدل مختلف آبگرمکن بوتان به کشورهای مختلف صادر می شود.

وی ادامه داد: صادرات محصولات بوتان به کشورهای اروپایی از آن جهت حائز اهمیت است که این کالاها محصول صنعتی به شمار می روند و کشورهای اروپایی به سادگی محصولات صنعتی کشورهای دیگر را در بازار خود نمی پذیرند.

مصطفوی بیان کرد: این امر باعث افتخار ایران است که آبگرمکن های فوری دیواری در گذشته از اروپا به ایران وارد می شد ولی اکنون به همت جوانان متخصص ایرانی تکنولوژی ساخت این محصولات را بومی کرده و محصول ایرانی به کشورهایی که مهد کیفیت و تکنولوژی صنعتی هستند، صادر می شود.

مدیر روابط عمومی گروه صنعتی بوتان اظهار کرد: در سال های اخیر شرکت های چینی با عرضه محصولاتی به قیمت های کمتر عرصه رقابت را در بازار اروپا برای شرکت های دیگر تنگ کرده اند ولی خوشبختانه ما توانستیم با تلاش دست جمعی مدیران و کارکنان زحمتکش این شرکت، بازار محصولات بوتان را در اروپا حفظ کنیم.

وی با اشاره به برگزیده شدن بوتان به عنوان صادرکننده نمونه ملی برای دومین سال متوالی گفت: ارزیابی شرکت های منتخب صادراتی هر سال توسط سازمان توسعه تجارت ایران در سطح ملی انجام می شود و صادرکنندگان منتخب کالاهای صادراتی در 9 گروه کالایی دسته بندی می شوند که شرکت بوتان در زمینه لوازم خانگی و تجهیزات صنعتی در این ارزیابی شرکت می کند.

مدیر روابط عمومی گروه صنعتی بوتان اظهار کرد: شرکت ها براساس پارامترهایی از قبیل حجم صادرات، رشد صادرات نسبت به دوره های قبلی ،دستیابی به بازار های جدید صادراتی و تولید محصول جدید در این ارزیابی ملی شرکت می کنند.

وی تصریح کرد: شرکت بوتان امسال برای دومین سال متوالی به عنوان صادرکننده نمونه ملی انتخاب شد و در روز 29 مهر – که این روز هر سال تحت عنوان روز ملی صادرات گرامی داشته می شود – شرکت بوتان در کنار دیگر برگزیدگان ملی صادرات، مورد تقدیر قرار گرفت.

مصطفوی با بیان این که مراسم تقدیر از برگزیدگان صادرات در سطح استانی نیز توسط اتاق های بازرگانی استان ها برگزار می شود، خاطرنشان کرد: اخیرا این مراسم در اتاق بازرگانی تهران برگزار شد و از شرکت بوتان نیز دعوت به عمل آمد ولی رسم این است که در مراسم معرفی برگزیدگان صادرات در سطح استان، شرکت هایی که در سطح ملی برگزیده شده اند جزو برگزیدگان قرار نمی گیرند تا مجال برای تقدیر از شرکت های دیگر ایجاد شود.

روز دوشنبه 13 آذر همایش معرفی صادرکنندگان نمونه استان تهران با حضور مقامات دولتی و بخش خصوصی و نمایندگان شرکتها و تشکلها برگزار شد و  برای نخستین بار نیز فرآیند بررسی، انتخاب و معرفی صادرکننده نمونه استانی به بخش خصوصی واگذار شده است.

در سال جاری، گروه صنعتی بوتان برای دومین سال متوالی صادرکننده نمونه ملی شد و این شرکت با وجود رقابتی تر شدن بازار کشورهای مقصد صادرات در اروپا، صادرات محصولات خود به این کشورها را با موفقیت و به صورت انبوه ادامه می دهد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۸۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴
  • تجارت ۸۵۰ میلیون یورویی ایران و اتحادیه اروپا در ۲ ماه
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد